Poslovno savjetovanje

CRO Plus Consulting d.o.o.

Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje možemo promatrati kao uslugu koja obuhvaća analizu svih vanjskih ili unutrašnjih čimbenika tvrtke ili pojedinca.

Na temelju rezultata dobivenih kroz temeljnu analizu, klijentima želimo predstaviti najbolje mogućnosti i aktivnosti koji će ih voditi poboljšanju poslovanja te jačanju pozicije na tržištu.
Svakom klijentu pristupamo individualno jer nitko nema isti set problema ili se ne nalaze u identičnoj situaciji. Svaki klijent za sebe živi svoj poslovni ciklus te se iz tog razloga želimo prilagoditi individualno te mu ponuditi najbolje riješenje za njegovu situaciju!

01

Identifikacija problema

Kroz razgovor s Vama analiziramo trenutnu situaciju, uzimamo u obzir sve što smatrate bitnim te želimo čuti Vaš pogled na cijeli poslovni proces

02

Stvaramo strategiju

Na temelju rezultata analize Vašeg problema razvijamo strategiju koja će Vam pomoći riješiti problem u kojem se nalazite!

03

Implementacija

Implementacija razvijene strategije u Vaše poslovanje. Idući korak je nakon određenog vremena analiza rezultata te konzultacije s Vama kako održati željeno stanje!

 Kako mi radimo?

Naš pristup

 

Poslovno savjetovanje

Poslovni savjetnik

Imate probleme u poslovanju i ne znate ih riješiti? Uključite nas i dopustite da Vam budemo poslovni savjetnik

Poslovno savjetovanje

Pojedinac

Trebate Vašu karijeru vratiti na pravi put? Osjetite da stagnirate? Pronaći ćemo riješenje komplementarno vašim znanjima i vještinama

Poslovno savjetovanje

Poslovni model

Pronaći odgovarajući poslovni model je neočekivan izazov. Odgovarajući poslovni model će sve Vaše prednosti dodatno naglasiti te izvući iz Vašeg poslovanja maksimum. Mjenjane poslovnog modela je ozbiljan posao koji zathjeva volju, ustrajnost i disciplinu

Kontakt

Imate pitanje za nas?

Imate pitanje za koje niste pronašli odgovor?
Postavite nam pitanje putem našeg web obrasca i odmah ćemo Vam odgovoriti!